Status Quotes

Referenties

Quirine

Ik heb bij Simone een coachtraject gevolgd, waarin ze mij heeft geleerd bepaalde eigenschappen van mezelf te omarmen, die ik soms maar moeilijk te accepteren vind. We deden uiteenlopende oefeningen, waardoor helder werd waarom ik ze precies zo moeilijk accepteerde en dat daar ook mooie, waardevolle kanten aan zitten die ik zelf altijd had onderschat. Ze heeft me op een hele fijne manier beter leren kennis maken met de verschillende kanten van mezelf en geleerd hoe ik die kan accepteren én nu zelfs kan waarderen.

Kuno Breen

De Beautycoach

Afgelopen jaar heb ik een coachingstraject gevolgd bij Simone. Het is uiteindelijk een combinatie van coaching en hypnotherapie geworden. Die hypnotherapie had ik van te voren nooit kunnen bedenken en eigenlijk ging dat ook vanzelf.

Ik kwam met een coaching vraag hoe ik zakelijk kan blijven groeien ondanks dat ik prive een zware last had te dragen. Gaandeweg bleek daarnaast meer waar ik hulp bij kon gebruiken en kreeg door hoe fijn het is als belemmerende gedachten verdwijnen en je steeds meer in je kracht komt te staan. Door de gesprekken, de oefeningen en het fijne en veilige gevoel wat Simone geeft, kon ik mijn hulpvraag steeds helderder krijgen. En heb ik meer opgelost dan ik ooit voor mogelijk had gehouden.

Het spreken in het openbaar en zeker voor een grote groep was een van mijn uitdagingen en ook dit is nu voor mij geen probleem meer. De transformatie die ik heb doorgemaakt is voor mijn omgeving zichtbaar en ik krijg er zo vaak complimenten over.

Simone, je bent een TOP coach! En ik gun iedereen de kracht en vrijheid die ik heb ervaren door onze samenwerking. Want jij geeft altijd aan dat ik het zelf doe maar door jouw coaching heb ik geleerd om het mezelf toe te staan het te doen.

Dank je wel lieve Simone!!!!!

Wouter

Simone heeft mij in 2018 begeleid in een coachtraject. Dit heb ik zeer positief ervaren en ik ben erg tevreden over de aanpak van – en samenwerking met – Simone. Altijd prettig in de omgang, en ook altijd scherp genoeg om je buiten je comfortzone te zetten wanneer dat nodig is. Ik heb sindsdien veel aan het traject gehad, heb zelfstandig verder kunnen werken aan mijn hulpvraag en mezelf kunnen blijven ontwikkelen. Goede ervaring dus & zeker aan te raden!